Achtergrond

Al Fresco Tuinontwerp is een initiatief van Linda Heikema.

Vanaf het moment dat ik mijn eerste ‘buiten’ had, een balkonnetje van 1 x 1,5 meter, ben ik gegrepen door het tuinvirus en de manier waarop een ruimte ingedeeld kan worden.

Van 2001-2006 speelde mijn leven zich in Engeland af, gevolgd door 2 jaar in Parijs. Hierdoor kon ik uitgebreid kennis maken met het werk van belangrijke tuinontwerpers in Engeland en Frankrijk. De wens om zelf in dit vakgebied aan de slag te gaan werd steeds sterker. In 2007 ben ik daarom begonnen met de opleiding Diploma in Garden Design aan de KLC School of Design in Londen, welke ik inmiddels succesvol afgerond heb.

Inmiddels heb ik verschillende opdrachten gedaan voor opdrachtgevers in zowel Engeland als Nederland, variërend van ontwerpen voor stadstuinen, landelijke tuinen, voorterrein museum, patio, balkon tot een voortuin met toegang naar een souterrain.

Mijn liefde voor tuinen probeer ik over te brengen als begeleider van tuinreizen voor het bedrijf Garden Tours in Oud- Beijerland. Het spreekt vanzelf dat ik tijdens deze reizen voortdurend nieuwe ideeën en inspiratie krijg.

Sinds medio 2010 woon ik in Peize, provincie Drenthe, van waaruit ik mijn klantenbestand verder hoop uit te breiden.

U kunt contact met mij opnemen om vrijblijvend informatie te vragen of om een afspraak te maken.